Barbaros güzelleşiyor

Barbaros güzelleşiyor

09 Ağustos 2017 Çarşamba 22:41
Barbaros güzelleşiyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfaltla kaplanan Mahmutlar Barbaros Caddesi’nde peyzaj düzenlemeleri başladı.
Mahmutlar’ın ortasından geçen gidiş geliş 9 km olan Barbaros Caddesi geçtiğimiz aylarda Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfaltla kaplanmıştı. Araç sürücüleri başta olmak üzere yöre sakinleri yolun asfaltla kaplanmasından son derece memnun olduklarını belirtirken, Antalya Büyükşehir Belediyesi caddede peyzaj düzenlemelerine de başladı. Park ve Bahçeler ekipleri Barbaros Caddesi’nde talep edilen ya da ihtiyaç duyulan noktalara toplam 210 adet oturma banka monte edecek. Caddeninin büyük kısmında montaj çalışması tamamlanırken, kalan kısımların da bu hafta içinde tamamlanması planlanıyor. Diğer yandan orta refüjde yaya geçidi düzenlemesi yapılırken, yeşil alanların bakımı da gerçekleştiriliyor. 
 
Son Güncelleme: 09.08.2017 22:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81