Yücel Efe’ye top ve forma hediyesi

BÖREKLERİNDEN RAHATSIZ YÜCEL EFE'YE TOP VE FORMA HEDİYESİ

Yücel Efe’ye top ve forma hediyesi

BÖREKLERİNDEN RAHATSIZ YÜCEL EFE'YE TOP VE FORMA HEDİYESİ

30 Mayıs 2020 Cumartesi 20:38
Yücel Efe’ye top ve forma hediyesi

Balıkesir’in Gönen ilçesinde yaşayan annesi vefat eden ve babası tutuklu olan böbrek hastası Yücel Efe Kurtuluş’a forma ve top hediye edildi.

Sıkı bir Galatasaray taraftarı olan Yücel Efe’ye Gönen İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Gönen Galatasaylılar Derneği Yücel Efe’nin isteği olan ismine özel Galatasaray forması ile futbol topu hediye ettiler.

Gönen’de Anneannesi ile Çifteçeşmeler Mahallesinde İkamet eden ve Sarıköy Mahallesi Atatürk İlkokulu 1. Sınıf Öğrencisi ve aynı zamanda böbrek hastası olan Yücel Efe Kurtuluş; kendisinin bayramını kutlamaya gelen Gönen İlçe Gençlik Spor Müdürü Hüseyin Demirtaş ve Gönen Galatasaylılar Derneği Başkanı Hüseyin Tanrıöver’e teşekkür ederek İstiklal Marşını ezbere okudu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81