Mesut Ergin sosyal medyada kendisinden tablet bilgisayar isteyen engelli vatandaşı kırmadı

BAŞKAN ERGİN’DEN ULVİ DAVRANIŞ

Mesut Ergin sosyal medyada kendisinden tablet bilgisayar isteyen engelli vatandaşı kırmadı

BAŞKAN ERGİN’DEN ULVİ DAVRANIŞ

09 Temmuz 2020 Perşembe 15:39
Mesut Ergin sosyal medyada kendisinden  tablet bilgisayar isteyen engelli vatandaşı kırmadı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Belediye Başkanı Mesut Ergin, kendisine sosyal medya hesabına özel mesaj gönderen engelli vatandaşın tablet bilgisayar isteğine kayıtsız kalmadı.

Ayvalık’ın ilçe merkezinde akülü tekerlekli sandalyesi ile Sayısal Loto satışı yaparak geçimini sağlayan 46 yaşındaki ağır ortopedik engelli ve konuşma güçlüğü çeken Hayati Taşçı, sosyal medyadaki hesabından Belediye Başkanı Mesut Ergin’e, yakınlarıyla iletişim amaçlı kullandığı bilgisayarının eskiyip, kullanılmaz hale geldiğini ve bu yüzden de yeni bir tablet bilgisayara ihtiyacının olduğunu yazdı.

Hayati Taşçı’yı yıllardır tanıyan Belediye Başkanı Mesut Ergin’de, hemen harekete geçerek kendi cebinden yaptığı harcamayla bir tablet bilgisayar satın aldı. Başkan Ergin’in; Ayvalık Belediyesi bünyesindeki bir ekiple tablet bilgisayarı evine gönderdiği Hayati Taşçı ise çok sevindi

Annesi Zekiye Taşçı ile birlikte yaşayan Hayati, konuşamasa da yüzündeki sevinçli ifadelerle Başkan Ergin’e teşekkür etmesi, belediye ekiplerini de mutlu etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81