BAKANDAN MÜJDE

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Keykubat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne ek kaynak aktarılacağını açıkladı.

BAKANDAN MÜJDE

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Keykubat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne ek kaynak aktarılacağını açıkladı.

12 Nisan 2017 Çarşamba 22:29
BAKANDAN MÜJDE
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Keykubat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne Halk Bankasından ek plasman çerçevesinde 650 bin TL kaynak aktarılacağını açıkladı. Çavuşoğlu, “Esnafımıza verdiğimiz değeri ve önemi yaptığımız çalışmalarla her zaman ortaya koyuyoruz. Küresel anlamda ekonomik krizler devam etmesine rağmen, ülke ekonomimiz güçlü ve dinamik yapısıyla bu krizlerde dimdik ayakta durmayı başarıyor. Türkiye ekonomisi 2016 yılında yüzde 2,9 büyümüştür. Bu krizleri bertaraf etmemizde hükümetimizin ve güçlü esnafımızın payı büyüktür. Alanyalı esnaf ve sanatkarlarımızın yararlanabilmesi amacıyla 650 bin TL taze kaynak aktarılacak. Esnaf ve sanatkarlarımız ihtiyaç duymaları halinde kredi ve kefalet kooperatifi vasıtasıyla bu kaynaktan yararlanabilecek. Bu kaynağın esnafımızın işlerini büyütmesi anlamında önemli olduğunu düşünüyorum. Tüm esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı işler diliyorum” dedi.
Son Güncelleme: 12.04.2017 22:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81