Bahçeşehirde Koleji Alanya 'Da Ders Zili Çaldı

Bahçeşehirde Koleji Alanya 'Da Ders Zili Çaldı

18 Ağustos 2017 Cuma 19:47
Bahçeşehirde Koleji Alanya 'Da Ders Zili Çaldı

TEOG, YGS ve LYS hazırlıkları için yaz tatilini erken bitiren Bahçeşehir Koleji Alanya her yıl olduğu gibi 8. Sınıf ve 12. Sınıf öğrencileri okullarında kendileri için hazırlanan program dâhilinde öğretmenleriyle birlikte çalışıyorlar.

Öğrenciler günlük programda 4 saat ders işlerken 2 saatte soru çözüyorlar. Haftanın beş günü ve toplamda beş hafta sürecek programda tüm TEOG, YGS ve LYS konularının bitirilmesi hedefleniyor. Ayrıca programın sonunda öğrenciler girecekleri deneme sınavları ile çalışmalarının neticesini de görme şansına sahip olacaklar.

Bahçeşehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Burcu Haboğlu Baba “Öğrencilerimiz yaz tatillerini kısa tutarak gelecek yıl yapılacak olan TEOG, YGS ve LYS hazırlıklarına şimdiden başladılar. Hazırladığımız kurs programı ile öğrencilerimiz hem ders işliyorlar hem de soru çözümü yapıyorlar. Böylece beş hafta sonunda TEOG, YGS ve LYS konularının tamamını bitirecekler dedi. .”dedi. Burcu Haboğlu Baba Başarının bu sayede geldiğini ifade ederken yaz kursu boyunca öğrencilere her türlü desteği verdiklerini belirtti.

 

Son Güncelleme: 18.08.2017 19:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81