Bahçeşehir Klasiği

Bahçeşehir Klasiği

13 Eylül 2017 Çarşamba 20:43
Bahçeşehir Klasiği
Bahçeşehir Koleji Alanya Kampüsü Sınıf ve Branş Öğretmenleri hizmet içi eğitim seminerlerine katılarak Öğretmen Eğitim programlarını başarıyla tamamladı.
 
Okulların tatile girmesinin ardından 2017-2018 eğitim-öğretim yılı hazırlıklarına başlayan Bahçeşehir Koleji Alanya öğretmen ve idarecileri hizmet içi eğitim seminerlerini Bahçeşehir Kolejlerinin yurt içindeki yerleşkelerinde tamamladı. Böylece yerinde ve konusunda uzman kişiler tarafından verilen eğitimin farkını yaşayan akademik personel yeni öğretim yılına hazır bir şekilde Bahçeşehir Koleji Alanya’da öğrencilerini beklemeye başladı.Alanya’da tek olan ve her platformda farkını ortaya koyan Bahçeşehir Koleji Alanya, öğretmenlerine verdiği seminerlerde; yabancı dil, bilişim teknolojileri, kişiye özgü öğrenme modelleri ve soru yazımı alanlarında destek eğitimi verip seminerler sırasında çeşitli etkinlikler yaparak öğretmenlerini eğitim ortamına etkin bir şekilde dâhil etti. Bahçeşehir Koleji Alanya öğretmenleri, örnek oyunlarla hem eğlenip hem de öğrenerek grup ve bireysel çalışmalarla etkinliğe ortak olmuş ve öğrenciler için daha da verimli olmanın yollarını, karşılaşılan sorunları, yapılacak sosyal faaliyetleri ve bundan sonraki süreçte izlenecek yolları tartışarak birbirleriyle fikir alışverişinde bulundu.

Seminerlere ilişkin bir değerlendirme yapan, Bahçeşehir Koleji Alanya Kurucusu Burcu Haboğlu Baba” Bahçeşehir Koleji Alanya Kampüsü Alanya’da verilen eğitimin yıldızı ve öncüsü… Nitekim hayata geçirdiği uygulamaları da bu durumun somut bir göstergesi. İdari birim toplantıları, psikolojik danışman ve rehber öğretmenler semineri, sınıf öğretmenleri ve zümre başkanları semineri, branş öğretmenleri seminerleri, soru hazırlama semineri, drama ve yaratıcı yazarlık eğitimi, 1. sınıf öğretmenlerine dönük verilen Mathazone eğitimi, soru yazımı, STEM ve iletişim eğitimleri, KÖM eğitimi gibi pek çok eğitim ve seminere katılan öğretmenler yeni eğitim-öğretim yılına ilişkin hazırlıklarını tamamladı.” diyerek öğretmen eğitimlerinin amacına ulaştığını ifade etti.
 
Son Güncelleme: 13.09.2017 20:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81