Azılı Alman hırsız tutuklandı

Azılı Alman hırsız tutuklandı

27 Ekim 2017 Cuma 22:28
Azılı Alman hırsız tutuklandı
Alanya’da bir minibüs ile bir kuyumcu dükkanına müşteri gibi girerek tezgahta 2 adet yüzük, 1 adet bileklik, 2 adet bilezik ve 2 adet kolye çaldıktan sonra gözaltına alınan Alman vatandaşı tutuklandı.
Küçük Hasbahçe Mahallesi’ndeki bir kuyumcuda meydana gelen olayda iddiaya bilgiye göre,  Alman Uyruklu turist Jürgen D.(67), dükkana müşteri gibi girerek tezgahta 125 bin TL değerinde olan 2 adet yüzük, 1 adet bileklik, 2 adet bilezik ve 2 adet altın kolye aldıktan sonra ücretini ödemeden uzaklaşmaya çalışırken işyeri çalışanları tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Ayrıca Jürgen D.’nin Atatürk Caddesi üzerinde çalışır vaziyette olan 07 HUC 60 plakalı minibüsü alarak kaçtığı da ortaya çıktı. Gözaltına alınan Alman turistin tercüman aracılığı ile yapılan GBT sorgusunda iki gün önce Mahmutlar Mahallesi'nde bir işyerinden cep telefonu çaldığı da tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Jürgen D., Alanya Sulh Ceza Hakimliğimce tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
 
Son Güncelleme: 27.10.2017 22:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81