Didim’de Kabotaj Bayramı törenle kutlandı

DİDİM’DE KABOTAJ BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI

Didim’de Kabotaj Bayramı törenle kutlandı

DİDİM’DE KABOTAJ BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI

01 Temmuz 2020 Çarşamba 14:48
Didim’de Kabotaj Bayramı törenle kutlandı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj bayramı Aydın’ın Didim ilçesinde karada ve denizdeki etkinliklerle kutlandı.

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 94. yılı Didim’de etkinliklerle kutlandı. İlk tören Didim Kent Meydanı’nda gerçekleştirildi. Törene İlçe Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Garnizon Komutanı Çetin Gülseven, Belediye başkan yardımcısı Zeynel Şener, Didim Cumhuriyet başsavcısı M. Emin Çıplak, Kuşadası liman başkanı yardımcısı Gökhan Topaloğlu, daire amirleri ile sivil toplum kurulu temsilcileri katıldı.

Törende Kuşadası Liman başkanı yardımcısı Gökhan Topaloğlu, Atatürk anıtına çelenk koydu, ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunulup, akabinde İstiklal Marşı okundu.

Kutlamalar kapsamında daha sonra D-Marin Didim Marina’dan Sahil Güvenlik komutanlığına bağlı botlarla denize açılındı. İlçe protokolünün de katıldığı etkinlikte Altınkum sahili açıklarına deniz şehitleri için çelenk bırakıldı ve sirenler çalındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81