Aydın'dan sürpriz ziyaret

Bil Okulları Başkanı ve Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Akademisyen Mustafa Aydın, hafta sonu Alanya Bil Koleji'n deki çalışmaları incelemek üzere b,r ziyaret gerçekleştirdi

Aydın'dan sürpriz ziyaret

Bil Okulları Başkanı ve Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Akademisyen Mustafa Aydın, hafta sonu Alanya Bil Koleji'n deki çalışmaları incelemek üzere b,r ziyaret gerçekleştirdi

09 Nisan 2017 Pazar 20:56
Aydın'dan sürpriz ziyaret
Bil Okulları Başkanı Akademisyen Mustafa Aydın, hafta sonu sürpriz bir ziyaret için Alanya'ya geldi. Alanya BİL Koleji kurucusu Erdal Sayi ve ekibini ziyaret edip, moral vermek ve okul yerleşkesinde ki çalışmaları yerinde görmek üzere Alanya'ya gelen Aydın, bir süre basın mensupları ile de sohbet etti. Aydın ilk olarak Alanya BİL Koleji, kayıt bürosunu ziyaret etti. Vergi Dairesi kavşağında ki ofise yaptığı ziyarette, Erdal Sayi ve ekibi Mustafa Aydın'ı kapıda karşıladılar.

BİL OKULLARININ TEMEL DAYANAĞI BİLİMDİR
Ofisi ziyareti sırasında basın mensupları ile de sohbet eden Mustafa Aydın, 'BİL Okulları her gün büyümekte, Alanya'da okullarımızın 26'ıncısını açacağız, yıl sonunda Türkiye'de okul sayımızın 60 olmasını hedeflişyoruz. Umarım Alanya halkı bizim okullarımızın farkını görerek, çocuklarının iyi bir eğitim alması konusunda bize güvenerek teveccüh ederler' dedi. Sohbet sırasında zaman zaman soruları da cevaplayan Mustafa Aydın, 'Bil Okullarının temel dayanağı bilimdir. Gerçeklikten ve insanlardan soyutlamayan sosyal teknoloji ve bilimsel araçlarla; öğrencilerimizin yaşamaya ve yaşatmaya odaklı gelişimleri, 21. yüzyılın temel becerileri ile inovatif düşünme sistemini kazanmaları, bütün dünyayla konuşabilecek dil yeterliliklerine ulaşmaları, yerel ve evrensel değerlerin bütünlüğünü kavramaları BİL okullarımızın varoluş temellerini oluşturmaktadır. Bütün çalışmalarımızı çocuklarımız dünyanın geleceğinde söz sahibi olmacak düzeyde yetişsin gayretindeyiz' dedi.

ESKİ ÖĞRENCİSİNE ÇİÇEK VERDİ
BİL Alanya Koleji öğretmenlerinden Elif Çarşamba'nın Aydın Üniversitesi mezunu olduğunu öğrendiğini söyleyen Mustafa Aydın, kendisi ile tanıştıktan sonra, Çarşamba'ya çiçek takdim etti. 'Aydın Üniversitesi'nden mezun olmuş pırıl pırıl bir genç kızımızı, geleceğimiz çocuklarımıza BİL çatısı altında yön vereceğini görmekten gurur duydum' dedi.

KAMPÜS YERLEŞKESİNİ ZİYARET ETTİ
Özel Alanya Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Alanya Koleji karşısında ki kampüs inşaatını gezerek, Okul Kurucusu Erdal Sayi'den bilgiler alan Mustafa Aydın, inşaat çalışanları ile de kısa bir süre sohbet etti. İnşaat hakkında bilgileri alan Mustafa Aydın, sonrasında Erdal Sayi ve BİL Eğitim Kadrosu ile birlikte Özel Alanya Koleji'ni ziyaret ederek, Alanya ziyaretlerini tamamladı.
Son Güncelleme: 09.04.2017 21:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81