Avsallar'ın imar planı kesinleşti

Avsallar'ın imar planı kesinleşti

13 Ekim 2017 Cuma 20:30
Avsallar'ın imar planı kesinleşti
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin devam meclisi dün Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Alanya’yı ilgilendiren 3 konunun da karara bağlandığını belirten CHP’li Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Erkan Demirci, “Gerçekleştirilen meclis toplantısında ilk olarak Avsallar Mahallesinin  1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planına yapılan itirazlar değerlendirildi. Karara bağlandı. Artık Avsallar imar planı kesinleşti. 
TEPE’YE YENİ MEZARLIK
Daha sonra ise Türkler’de Büyükşehir belediyesi tarafından yapılacak olan Katı Atık Bertaraf Tesisinin alanına ilişkin imar planı onaylandı. Ayrıca yine Büyükşehir Belediyesi tarafından Tepe ve Hacımemetli sınırında yeni bir mezarlık alanına ilişkin imar planları onaylandı. Büyükşehir bu bölgeye bir mezarlık yapacak.” – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 13.10.2017 20:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81