Avsallar güzelleşiyor

Avsallar güzelleşiyor

16 Haziran 2017 Cuma 21:31
Avsallar güzelleşiyor
Merkez ve kırsal mahallerde yaptığı çalışmalara aralıksız devam eden Alanya Belediyesi, Avsallar Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan 472 ada 2 parselde bulunan alanda peyzaj projesi hayata geçiriliyor.
 
Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallerde yaptığı çalışmalara aralıksız devam ediyor. Son olarak Avsallar Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan 472 ada 2 parselde bulunan alanda peyzaj projesi hayata geçiriliyor. Peyzaj projesinde ağaç, çalı, mevsimlik ve çok yıllık bitki, 1050m2 ‘lik alan içerisinde 3 kademeli süs havuzu, taş heykeller, pergola ve oturma alanları yapılacak. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yaptığı açıklamada; “Merkez ve kırsal mahallerimizde çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Yeni yapılan projelerimizde şehir estetiğine katkı sağlamayı, vatandaşlarımızın gün içerisindeki stres ve yorgunluklarını atabilecekleri parkların sayılarını arttırarak vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yeni alanlar yapmaya devam edeceğiz.” dedi.
 
Son Güncelleme: 16.06.2017 21:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81