AVM'nin 6. katından düştü

Manavgat’ta bir AVM’nin 6. katından düşerek hayatını kaybeden lise öğrencisi genç kızın cenazesi morgtan alındı.

AVM'nin 6. katından düştü

Manavgat’ta bir AVM’nin 6. katından düşerek hayatını kaybeden lise öğrencisi genç kızın cenazesi morgtan alındı.

20 Şubat 2017 Pazartesi 21:46
AVM'nin 6. katından düştü
Olay, önceki gün, Manavgat ilçesi Akdeniz Caddesi Şelale Kavşağı’nda bulunan bir AVM’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 15 yaşındaki 9. sınıf öğrencisi Pelşin Dağkıran, öğle saatlerinde ailesine hiçbir şey söylemeden evden ayrıldı. Arkadaşlarında kahvaltı yapan lise öğrencisi daha sonra AVM’ye gitti. Dağkıran, henüz belirlenemeyen bir nedenle 6. kat penceresinden beton zemine düştü. 112 sağlık ekipleri lise öğrencisinin yaşamını yitirdiğini belirledi. Pelşin Dağkıran’ın cenazesi yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak Manavgat’ta toprağa verildi. Babasını 1 yıl önce kaybeden Dağkıran’ın derslerinde başarılı ve hayat dolu biri olduğu öğrenildi.
Cenazeyi teslim alan dayı Mehmet Özçelik, “Yeğenimin hiçbir sorunu yoktu. Derslerinde de başarılıydı, geleceğine dair planları vardı. Olay günü evden, arkadaşlarında kahvaltı yapıp sonra AVM’ye geçmiş. Orada ne olduğunu bilemiyoruz. Ama yeğenim intihar edecek birisi değildi. Olayın araştırılmasını istiyoruz”dedi.
Son Güncelleme: 20.02.2017 21:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81