Atiker Yedek Parça Fiyatlarında Kampanya

Atiker Yedek Parça Fiyatlarında Kampanya

24 Ağustos 2017 Perşembe 17:15
Atiker Yedek Parça Fiyatlarında Kampanya

Otolarda LPG kullanımı gün geçtikçe daha da yaygınlaşmaktadır. LPG kullanımının benzin yâda dizel sistemlere göre birçok avantajının olması tercih sebebidir.



LPG kullanımının avantajlarına kısaca bakacak olursak; ekonomiktir, temiz yanma sebebi ile motorun ömrü daha uzun olur, motorlar daha fazla beygir gücü üretir, tamamen kapalı yakıt sistemi akıtma ve buharlaşma kaybını ortadan kaldırır, daha az arıza çıkar, tam yanma sağlar, havayı daha az kirletir.



LPG sistemlerinin ülkemizde yaygınlaşması ile servis ve LPG yedek parça ihtiyacı da doğmuştur. Bu alanda en bilinen ve köklü kuruluş Lpgyedekparca.com firmasıdır. Atiker başta olmak üzere birçok firmanın yedek parça tedarik ve satışı alanında Türkiye’nin tüm il, ilçe, köylerine kadar sitemiz üzerinden satış hizmeti vermekteyiz.

Atiker yedek parça karbüratörlü ve sıralı sistem tüm çeşitleri ile Sivas merkez olmak üzere tüm Türkiye’ye tedarik sağlamaktayız. Sitemizde bulunan parçaları direk sipariş verebilir yâda talep ettiğiniz herhangi bir parça için telefonla iletişim kurarak teminini sağlayabilirsiniz.



konusunda da yüksek stok çeşidi ve hızlı tedarik ile hizmet vermekteyiz. LPG sistemlerinde Atiker yedek parça fiyatlarında kampanya sürekli sürekli olarak devam etmektedir.

Atiker Enjektör: 2018 üretim tarihli enjektörlerimiz orijinal, garantili ve faturalı kampanyalı fiyattan satışa sunulmaktadır.

Atiker Filtre:  İki adet sıralı filtre yanında iki adet te gaz kesici iç filtre faturası ile birlikte gönderilecektir. Böylelikle gaz kesici filtrem uyum sağlamadı sorunu ile karşılaşmayacaksınız.

Atiker Beyin: Atiker firmasının orjinal ürünü olan Atiker beyin 2000 cc motora kadar karbüratörlü ve tek nokta enjeksiyonlu araçların tamamına uygundur. 



Bu parçaların yanı sıra aşağıdaki tüm satışı da sitemizde mevcuttur.

Atiker Fast Map Sensörü

Atiker SR07 Sıralı Sistem Regülatör Diyaframı

Atiker VR01 Karbüratörlü Beyin Diyaframı


Atiker VR04 Karbüratörlü Diyafram

Atiker Sıralı Regülatörü

Atiker Filtre Değişim Takımı

Atiker Fast Çıkma Ecu

 

Atiker Gold Filtre

Atiker Hortum Arası Filtre

Atiker Multifast Çıkma Ecu

Atiker Gaz Kesici

Atiker Eski Tip Karbüratörlü Beyin

Atiker Fast Sistem Ecu

Atiker Karbüratörlü Lpg Düğmesi

Atiker Safe Fast Ecu

 

LPG sistemlerinde lider marka Atiker sistem kullanıyor iseniz ihtiyacınız olan tüm yedek parçalar için firma olarak hizmetinizdeyiz.

 

Son Güncelleme: 25.08.2017 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muratsaim ünal 2020-12-20 18:21:40

Atiker.fest.map sensoru.fiyat.nekadar

banner81