Atapark Kır Düğünü

Atapark Kır Düğünü

06 Haziran 2017 Salı 01:35
Atapark Kır Düğünü

Doğanın her sene yeniden canlandığı ilkbahar aylarında, salonu da doğa ile birlikte her sene yeniden yeni hikayeler ve mutluluklara şahit olmak için küllerinden doğuyor. Doğanın doğallığını bozmadan küçük dokunuşlar ile süslenen masalar ve organizasyonlar ile deniz kenarında güzel akşamlara tanıklık edebilmek ile son dereceğe olağan bir durum.

 

Gelin alışverişleri, çeyiz sermeleri ve düğün fotoğraflarının tasarlanması ve bitirilmesi ile düğün salonu araştırmalarına ve beğenilen düğün salonunun seçimine sıra geliyor. Düğün telaşı, alışverişi, hazırlıklar provalar derken genç çiftler; tertemiz havada eğlenerek dünya evine girmek istiyor. Büyük uğraşlar ve birikimler sonucu yapacakları düğünler, aşıklar için haliyle çok önemli ve en ufak bir detayın atlanmasını istemiyorlar. Evlenmek için, düğün kredisi çekenlerden, evini arabasını satan aşıklara her yaz rastlamak mümkün. Bu sebeple; hayallerini bir bir gerçekleştirmek isteyen çifte kumrular; sahilde, doğal bir ortamda ayakları kuma ve denize basa basa dans edip, gönüllerince sevdikleri ve davetliler ile  doyasıya eğlenmek istiyorlar.

 

Avcılar’da En Popüler Düğün Mekanlardan Biri: Atapark Kır Düğün Salonu

 

İstanbul sahillerinin en bakımlı ve en temiz deniz kıyısına sahip olan Atapark Kır Düğünü tarafından sağlanan, kır düğünü konseptleri; sosyal medyada çok ünlü ve haliyle genç kızların takibine girmeyi başarıyor. Hizmetleri ve müşteri memnuniyeti adına attıkları en ufak adım bile, Atapark Kır Düğünü’nün işini ve müşterilerini ne kadar sevdiğinin kanıtı olsa gerek. Her gün sahil temizliği ve taş temizliği yapılıyor, bir sonraki güne aşıkların ayaklarının altına tertemiz bir doğa seriliyor. Kahvaltı, toplantı, mezuniyet ve doğum günü partisi konseptleri ile, her türlü ihtiyaca yönelik hizmet veren , uygun fiyatları ve doğal güzellikleri ile müşterileri tarafından cennet bahçesine benzetiliyor.

 

Atapark Avcılar Düğün Salonu’ndan Ücretsiz Fiyat Teklifi Alın

 

Atapark Avcılar fiyat politikası verdiği hizmete göre ve hizmetin kapasitesine göre değişiyor elbette. Genel olarak, kır düğünü salonları ile arasında uçurum fiyat farkı olmayan, verdiği hizmet ile hem müşterilerinin hem de davetlilerin beğenisini kazanan bir düğün salonu. Düğüne gelecek davetlilerin sayısında kısıtlama yapmayan, 4 farklı kır düğünü mekanını ayırarak, metrekare anlamında geniş olan Avcılar’da tek düğün salonu olma ünvanını taşıyan , 1.000 kişilik otoparkı ile siz veya davetlileriniz düğünde iken araçların güvende olmasına özen gösteren bir hizmet anlayışına da sahip. 3.000 kişilik kapasitesi ile, bünyesinde son derece profesyonel ekip bulundurarak başarılı bir şekilde ağırlayabilen, ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir kır düğünü salonu olarak karşınıza çıkıyor. Ünlü ve ödüllü şeflerin hazırladığı olağan üstü lezzetler sayesinde, kır düğününüzü yemekli veya alkollü olarak yapabilir, davetlilerinize ve kendinize güzel bir ziyafet çekebilir, Dünya mutfaklarından, Türk mutfağına kadar geniş bir muftak menüsü arasından seçimini yapabilirsiniz.

 

Düğününüzü Deniz Manazarasıyla Muhteşem Bir Atmosferde Gerçekleştirin

 

Deniz kenarında düğün yapmak isteyen romantik çiftlerin bütçelerine ve beklentilerine göre de yardımcı olan Atapark Avcılar ile aile arasında yapabileceğiniz, 100 kişilik küçük bir kır düğünü de dizayn edebilirsiniz. Sadece sizin hayal gücünüze ve isteklerinize göre planlama yapan Atapark Leyla Bahçesi ile, ister karaoke yapın isterseniz klasik müzik eşliğinde sohbet. Her şey size ve aşkınızın yaratıcılığına bırakılıyor Atapark Avcılar’da. Aşıkların deniz mehtabına karşı düğünlerinde veya nikahlarında “Evet” dediği bu eşsiz doğal güzelliklere, Atapark Kır düğününün lezzetleri ve hizmetleri de eşlik ediyor. Sevdiğiniz ile dünyaevine girmek istiyor ve deniz kenarında mehtaba karşı romantik bir düğün arzu ediyor iseniz, Atapark düğün salonu ile tüm hayallerinizi kolayca gerçekleştirmeniz artık mümkün. 

Son Güncelleme: 07.06.2017 01:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81