ASMEK kayıtlarına yoğun ilgi

ASMEK kayıtlarına yoğun ilgi

13 Eylül 2017 Çarşamba 20:58
 ASMEK kayıtlarına yoğun ilgi
Antalya’da yaşayan vatandaşların eğitiminde öncü rol oynayan ASMEK, bu yıl da yoğun ilgi görüyor.  Antalya Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (ASMEK) 2017-2018 yeni dönem kayıtları başladı. 189 branşta eğitim veren ASMEK, yine on binlerce kursiyerin eğitimine katkıda bulunacak. 
Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ASMEK kayıtları başladı. 5-6-7 Eylül tarihinde internet üzerinden “online kayıt” yaptıran kursiyer adayları, 13-17 Eylül’de kesin kayıtlarını yaptırmak üzere kurs merkezlerine akın etti.  
Vatandaşlar sabahın erken saatlerinde kurs merkezleri önünde uzun kuyruklar oluşturdu. 
YABANCILAR DA İLGİ GÖSTERİYOR
İlçeler de dahil olmak üzere Antalya genelinde 21 kurs merkezinde kayıtlar devam ediyor.  Kursiyerler müzikten resme, el sanatlarından yabancı dil eğitimlerine tam 189 branşta sanat ve meslek eğitimlerinden ücretsiz yararlanacak. Kurslara Antalya’da yaşayan yabancı vatandaşlar da yoğun ilgi gösteriyor.
Son Güncelleme: 13.09.2017 21:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81