Asmaca'da asfalt sevinci

Asmaca'da asfalt sevinci

11 Temmuz 2017 Salı 11:43
Asmaca'da asfalt sevinci
Alanya Belediyesi’nin mahallelerde yürüttüğü asfalt çalışmaları kapsamında Asmaca Mahallesi’nde 5 kilometre sathi kaplama yapıldı. Mahalle içi ve ana yollarda tozdan kurtulduklarını dile getiren Asmaca sakinleri Başkan Yücel’e teşekkür ettiler.
 
Yaz başından itibaren tüm mahallelerde asfalt seferberliği başlatan Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Asfalt Şefliği Birimi programa alınan mahalle yollarında 2 sathi kaplama, 1 sıcak asfalt ekibi ile çalışmalarını sürdürüyor.
Çalışmalar kapsamında son olarak Asmaca Mahallesi’nde 5 kilometre asfalt yapıldı. Mahalle içi ve ana yolda sürdürülen asfalt çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri Başkan Yücel’e teşekkür ettiler.
YÜCEL’DEN EN UZAK MAHALLE OLAN BAŞKÖY’E ASFALT MÜJDESİ
Kırsal mahallelerde önceliklerinin vatandaşların talepleri doğrultusunda kesintisiz ve kaliteli ulaşım olduğunu belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Ekiplerimiz mahallelerde öncelik arz eden yollarda çalışmalarını sürdürüyor. Hedefimiz Alanya’nın her noktasında refahı sağlamak. Bu hafta içerisinde en uzak mahallemiz olan Başköy Mahallesi’nde asfalt çalışmamız devam edecek.” dedi.
Son Güncelleme: 11.07.2017 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81