Aşıklara mutlu son

Aşıklara mutlu son

13 Ekim 2017 Cuma 20:05
Aşıklara mutlu son
Heraled Genel Müdürü Yunus Erdem ve Gülşah Erdem hayatlarını birleştirerek, beraber geçecek bir ömrün adımlarını attılar
 
Genç aşıklar Yunus Erdem ve Gülşah Erdem, Yeşilöz Mahallesi'nde yapılan törenle dünya evine girdi. Eşgilik usulü yapılan düğünle, dünya evine giren çiftin mutlulukları görülmeye değerdi. Gündüz saatlerinde başlayan tören, geç saatlere kadar devam ederken, çiftin aileleri, yakın dostları ve arkadaşları, çifti yalnız bırakmadı. Oldukça kalabalık bir törenle, bir ömür birlikte mutlu olmaya adım atan çift, tören alanına alkışlar eşliğinde girdi. Halk oyunlarının ağırlıkta olduğu törende, davetlilerin keyfi oldukça yerindeydi. 
 
NİŞAN ÇIPLAKLI'DA
 
Çift düğün töreninden bir kaç gün öncesinde, Çıplaklı Düğün Salonu'nda nişanlanarak, evlilik yoluna girmişti. Genç aşıklar, şık bir nişan töreniyle, ömür boyu mutluluk yolunda yürüdüklerini resmileştirdiler. Bu mutlu anların hatırası ise Alanya'nın düğün fotoğrafçısı Foto Abdullah objektifleriyle ölümsüzleşti.
 
Magazin Servisi
Son Güncelleme: 13.10.2017 20:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81