Asenaları yalnız bırakmadılar

Asenaları yalnız bırakmadılar

27 Şubat 2017 Pazartesi 20:41
Asenaları yalnız bırakmadılar
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Teşkilatı'nın anayasa değişikliği ve referandum sürecine yönelik düzenleyeceği toplantıya katılmak üzere Alanya'dan yola çıkan MHP İlçe Kadın Kolları üyelerinin içinde bulunduğu Nilüfer Yıldırım idaresindeki 35 DA 584 plakalı otomobil, Avsallar Mahallesi'nde kontrolden çıkıp refüje çarparak takla atmıştı. Kazada aracın sürücüsü Nilüfer Yıldırım ile araçta bulunan Rana Gülbahar, Gamze Sülü ve Selin Yüksekova yaralanmış ve ilk müdahalenin ardından Alanya'daki hastanelerde tedavi altına alınmıştı.

"CAN KAYBI OLMAMASI TESELLİMİZ"
MHP Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya'daki hastanelerde tedavi altında tutulan partilileri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. MHP Milletvekili Yurdakul, "Bu kaza bizleri üzdü. Ama can kaybının olmaması da bizleri teselli etti. Cenab-ı Allah, bundan büyüğünü göstermesin. MHP camiasına yaşanan kazadan dolayı da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi

CHP'LİLERDEN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Öte yandan CHP Antalya Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Gül ve CHP Alanya Gençlik Kolları Başkanı Ozan Sayın'da Alanya Özel Anadolu Hastanesi'nde tedavi gören Nilüfer Yıldırım'ı hastanede ziyaret edip geçmiş olsun temennisinde bulundu. Sayın, "Dün bir dizi etkinlikler için Antalya'ya yola çıkan MHP Alanya ilçe teşkilatının konvoyu talihsiz bir kaza yaptı. Bizde Antalya İl Gençlik Kollarımız ile birlikte kazada yaralanan Nilüfer Yıldırım hanımı tedavi gördüğü Anadolu Hastanesinde ziyaret ettik. Bu ülke hepimizin geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" diye konuştu.
Son Güncelleme: 27.02.2017 20:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81