ZEHİRE GEÇİT YOK

ZEHİRE GEÇİT YOK

23 Kasım 2017 Perşembe 22:31
ZEHİRE GEÇİT YOK
Alanya uyuşturucu kullanan iki kişiden biri komaya girerek özel bir hastaneye kaldırılınca Başsavcılık soruşturma başlattı. Zanlıları kısa sürede belirleyen Narkotik Ekipleri tarafından yapılan operasyonda, iki kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin araç ve evlerinde yapılan aramada ise silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.
 
HEDEFLERİ ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERDİ
Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile Alanya Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri son yılların en anlamlı operasyonuna imza attılar. Alanya'da başta üniversiteli gençler olmak üzere lise ve ortaokul dengi öğrencilere extacy hap satmaya hazırlanan iki kişi ele geçti. 
HASTANEYE KALDIRILDI
Alanya Belediye Binası arkasında bulunan parkta çakmak gazı ile birlikte extacy hap kullanan O. U.E.(19) ile B. K.(18) hastanelik oldu. Gençlerden B. K. birden yere yığılınca arkadaşı Onur U.E., 112 Acil Servisi arayarak yardım istedi. Uyuşturucu komasına giren B. K.'ye ilk müdahale ise parkta yapıldı. 
YOĞUN BAKIM SERVİSİNE KALDIRILDI
O.U.E., ayakta tedavi görürken, B. K. ise yoğun bakım servisinde kaldırıldı. Hastane yetkilileri tarafından durumun emniyet güçlerine haber verilmesinin ardından polis ifadelere başvurarak harekete geçti. Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı ise uyuşturucu satıcılarının yakalanması için soruşturma başlattı. 
BAŞSAVCILIK MAKAMI SORUŞTURMA BAŞLATTI
Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre'nin talimatları doğrultusunda Alanya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan istihbarat çalışması sonucu gençlere uyuşturucu satan zanlının Özcan lakaplı Orhan Ö. (33) olduğu belirlendi. Zanlının yakalanmasına yönelik yapılan çalışmada Orhan Ö., dün saat 12.15 sıralarında Gülerpınarı Mahallesi'nde ele geçirildi. Zanlının yanında bulunan bir kişi ise olay yerinden kaçmak istedi. Kısa süren kovalamacanın ardından isminin Ferit G. olduğu öğrenilen şahıs yakalanarak emniyete götürüldü.
12 YIL HAPİS CEZASI VAR
Yakalanana zanlılardan Ferit G.’in, yapılan UYAP sorgulamasında uyuşturucu madde ticareti yapmak sucundan 3 ayrı dosyadan toplam 8.5 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve 5 bin 200 TL adli para cezası olduğu, Orhan Ö’in ise Alanya'da uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan firar olduğu tespit edildi. 
SİLAH VE UYUŞTURUCU ELE GEÇTİ
Zanlıların üst aramasında 71 adet extacy hap, satışa hazır fişekler halinde 4 adet 11.53 gram esrar maddesi, 1 adet Pietro Beratta marka 9 mm. çapında ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait şarjör, 10 adet şarjöre takılı vaziyette fişek ele geçirildi. Yakalanan zanlılar ifadelerinin ardından bugün Alanya Adliyesi'ne sevk edilecekler.
Son Güncelleme: 23.11.2017 22:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81