Zavlak adaylığını açıkladı

CHP'de Alanya eski ilçe başkan yardımcılarından Ömer Zavlak adaylığını açıkladı. Zavlak, daha öncede aday olduğunu ancak o dönem Coşkun Karadağ lehine çekildiğini şuan aday olmanın vakti geldiğini duyurdu.

Zavlak adaylığını açıkladı

CHP'de Alanya eski ilçe başkan yardımcılarından Ömer Zavlak adaylığını açıkladı. Zavlak, daha öncede aday olduğunu ancak o dönem Coşkun Karadağ lehine çekildiğini şuan aday olmanın vakti geldiğini duyurdu.

04 Kasım 2019 Pazartesi 11:37
Zavlak adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 37. Olağan Genel Kurulu öncesinde Ömer Zavlak, ilçe teşkilatına sığılmaması üzerine adaylık açıklamasını parti binası önünde toplananlara resmen duyurdu. Zavlak, Antalya’nın hizmetlerini doğru yönlendirir halka temas edersek Alanya’da da seçimi CHP kazanır dedi. Cumhuriyet Halk Partisi'nin 37. Olağan Genel Kurulu öncesinde CHP'de Alanya eski ilçe başkan yardımcılarından Ömer Zavlak, Alanya'da CHP’nin iktidar olması için çalışacağını söyleyerek adaylığını açıkladı. Parti binası önünde toplanan kalabalığa önce ilçe başkanı Coşkun Karadağ seslendi. Demokrasinin ve seçimlerin CHP için önemine dikkat çeken Karadağ, genel merkezden kongrede adaylar arasında ittifak sağlanması yönünde yapılan telkini birkez daha anımsattı. Karadağ’ın ardından alkışlarla kürsüye çıkan Ömer Zavlak, 1998’de siyasete ilk adımını attığı günlerden bahsederek, gençlik kollarında başladığı CHP’de aktif siyasete girmesine vesile olan eski milletvekili Osman Özcan ve Mevlüt Yalçınkaya’ya teşekkür etti. Antalya Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinin doğru yönlendirilmesi, halkla iyi ilişkiler kurulması sayesinde yerelde de iktidarı kazanmanın mümkün olacağını savundu. Haftalık toplantılarda halkın sorunlarına değinilmezse parti halktan uzaklaştırılır diyen Zavlak, köyden gelen insanlar sabah gelecek nemi görecek işini çözeceğiz sonra köyüne dönecek. Konu çok önemliyse yönetime, danışma kuruluna ileteceğim partiyi tek başıma yönetmeyeceğim “dedi. Zavlak, daha öncede aday olduğunu ancak o dönem parti büyüklerinin kendisine “şuan bir ağabeye ihtiyaç var” demesi üzerine o kongrede Coşkun Karadağ lehine çekildiğini belirtip artık vakti geldi dedi. Konuşmaların ardından Zavlak katılımcılar tarafından tebrik yağmuruna tutuldu. Zavlak daha sonra mevcut ilçe başkanı Coşkun Karadağ ile eski ilçe başkanları Ali Takavut, Sefa Çorbacı, Haşim Yetkin, Raif Karagöz, Şengül Yeşildal, başkan adaylarında Mustafa Yılmaz ile ilçe yöneticileri, ailesi ve destek verenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Adaylık açıklamasında, gençlik kolları başkan adayları da hazır bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81