Yanarak can verdi

Manavgat’ta ahşap bir evde çıkan yangında, yalnız yaşayan yaşlı adam yanarak hayatını kaybetti.

Yanarak can verdi

Manavgat’ta ahşap bir evde çıkan yangında, yalnız yaşayan yaşlı adam yanarak hayatını kaybetti.

12 Ocak 2017 Perşembe 01:29
Yanarak can verdi

 Edinilen bilgiye göre, Hacıobası Mahallesi Kulaçlar mevkiinde Mustafa Kulaç’a ait 2 katlı müstakil bir evde dün gece bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Rüzgarın etkisi ve evin tamamen ahşap ve çıra olması nedeniyle büyüyen yangına komşuların ihbarıyla olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın, yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından söndürülürken 84 yaşındaki Mustafa Kulaç’ın cansız bedenine ulaşıldı. Yangının evin ön bölümünden başladığı, yaşlı adamın evin arka bölümüne kaçarak arka kapıdan çıkmak isterken yandığı belirlendi.
  Cumhuriyet Savcısının evde yaptığı incelemenin ardından Kulaç’ın cesedi önce Manavgat Devlet Hastanesi morguna oradan da Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
4 çocuk babası Mustafa Kulaç’ın 2016 yılı Temmuz ayında eşini kaybettiği ve evde tek başına yaşadığı belirtildi.
Son Güncelleme: 12.01.2017 01:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81