Uyuşturucu tacirleri uygulamaya takıldı

Uyuşturucu tacirleri uygulamaya takıldı

23 Ağustos 2017 Çarşamba 21:33
Uyuşturucu tacirleri  uygulamaya takıldı
Alanya’da uygulama görevi yapan polis, şüpheli üzerine bir araçta yaptığı aramada bir miktar uyuşturucu ele geçirirken, olay ilgili 2’si kadın 5 kişiyi gözaltına aldı. 
Önceki gece saat 23.30 sıralarında ilçe girişinde uygulama görevi yapan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği ekipleri, sürücünün şüpheli tavırlar sergilemesi üzerine 07 LO 940 plakalı otomobili durdurdu. Bunun üzerine araçta arama yapan ekipler, 18.71 gram metamfetamin, 32 gram esrar, 7 adet uyuşturucu hap, ruhsatsız av tüfeği ile tüfeğe ait çok sayıda fişek ve uyuşturucu maddelerden elde edildiği ileri sürülen bin 160 ele geçirilirken, olayla ilgili Abdullah Ş., Kerim Y.,  Beyzanur K., Zeki T., Aysu B., gözaltına alındı. Gözaltına alınan Zeki T.nin emniyetteki sorgusunda ‘kasten adam öldürmeye teşebbüs’, ‘yaralama’ hakaret gibi suçlardan hakkında 10 ay 25 gün hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı.  2’si kadın 5 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Son Güncelleme: 23.08.2017 21:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81