Uyuşturucu partisine polis baskını!

Uyuşturucu partisine polis baskını!

22 Eylül 2017 Cuma 19:41
Uyuşturucu partisine polis baskını!
Alanya’da bir eve baskın yapan polis ekipleri, 1'i kız 5 kişiyi uyuşturucu kullanırken suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan 2 kişinin cezaevi firarisi, kızın ise küçük yaşta olduğu ortaya çıktı. 
 
Güllerpınarı Mahallesi’ndeki bir evde uyuşturucu madde içildiği bilgine ulaşan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği harekete geçti. Belirlenen adrese önceki gün akşam saatlerinde baskın düzenleyen ekipler, şüpheli T.Ş.(21), Y.P.(27), A.T(27), B.H.M.(25)  ile F.N.T. (16), isimli kızı gözaltına aldı. Evde yapılan aramalarda ise 15 uyuşturucu hap, 2.5 gram metamfetamin, 1.5 gram eroin ile bir miktar esrar bulundu.  Yapılan GBT sorgusunda şüphelilerden T.Ş.’nin hakkında kesinleşmiş 5 yıl 6 ay hapis cezası bulunduğu Dalaman Cezaevi’nden firari olduğu aynı şekilde Y.P.’nin de hakkında kesinleşmiş 5 yıl 6 ay hapis bulanarak Alanya Cezaevi’nden firar ettiği ortaya çıktı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan T.Ş., Y.P., A.T., B.H.M. ile F.N.T. adliyeye sevk edildi. 
Son Güncelleme: 22.09.2017 19:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81