Uyuşturucu operasyonuna 1 tutuklama

Alanya’da polisin düzenlediği 2 ayrı uyuşturucu operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheliden 1’i tutuklandı.

Uyuşturucu operasyonuna 1 tutuklama

Alanya’da polisin düzenlediği 2 ayrı uyuşturucu operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheliden 1’i tutuklandı.

02 Nisan 2018 Pazartesi 20:08
Uyuşturucu operasyonuna 1 tutuklama

Kızlarpınarı Mahallesi’ndeki bir evde uyuşturucu madde olduğu bilgisine ulaşan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği ekipleri, harekete geçti. Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan arama ve el koyma kararının ardından belirlenen adrese baskın düzenleyen ekipler yaptıkları aramalarda gazete kağıtlarına sarılmış 18 paket halinde 110 gram esrar, poşet içerisinde 25 gram esrar ve 1 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Polis uyuşturuculara ey koyarken, olayla ilgili evde bulunan H.Ş., H.U. ve Ö. Ö.’yü gözaltına aldı. 

UYUŞTURUCUYU SATAMADAN YAKALANDI
Polis ayrıca Z. A. B. isimli şüphelinin Adana’dan Alanya’ya uyuşturucu getirdiği ve bu maddeyi burada satacağı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine ekipler, Tosmur Mahallesi’nde takibe aldıkları yaya olarak giden Z.A. B.’yi yakaladı. Gözaltına alınan Z.A. B.’nin üst aramasında ise 25 gram metamfetamin ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.Ş., H.U. ve Ö. Ö. adli kontrol şartıyla serbest kalırken, Z.A.B. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81