Uğrak'ta şok cinayet

Alanya'da Uğrak Mahalle Muhtarı Suat Toksöz, tartıştığı arkadaşı Bilal Top'u tabancayla öldürdü.

Uğrak'ta şok cinayet

Alanya'da Uğrak Mahalle Muhtarı Suat Toksöz, tartıştığı arkadaşı Bilal Top'u tabancayla öldürdü.

05 Ekim 2017 Perşembe 17:56
Uğrak'ta şok cinayet
Alanya’da bir kişi, mahalle muhtarı tarafından silahla vurularak öldürüldü. 
 
Olay, 5 Ekim Perşembe saat 04.30 sıralarında Aydap Mevkii’ndeki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, Alanya'nın Uğrak Mahallesi Muhtarı Suat T., birlikte alkol aldığı öne sürülen Birol Top ile tartıştı. Suat T., Birol Top’u beylik tabancasıyla vurdu. Birol Top hayatını kaybederken Suat T., jandarma karakoluna giderek teslim oldu. Gözaltına alınan Suat T., karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
İŞTE MUHTARIN İFADESİ
Muhtar Suat Toksöz'ün ifadesinde olayı şu şekide anlattı: 
"Olay akşamı diğer arkadaşımla yemek yerken daha önceden tanıdığım maktul masamıza geldi, beraber bir süre alkol aldık. Sonrasında ben oradan ayrılacakken maktulün ısrarı ile Gazipaşa taraflarına ikimiz gittik. Beraber konuşurken Bilal bir anda bana dönerek, "Bu sondaj işim yapılmadı, buna kim sebep olduysa o...ç...dur bu sensen sen o...ç...sun" şeklinde bana küfür etti. Bende tartışmamız üzerine Bilal'i orada arabadan indirdim. Sondaj gölünün oraya gititm. Bir süre sonra göle varmadan aracım bozuldu, eşimi aradım araçla gelip beni almasını söyledim. Telefonda konuştuğum sırada maktul Bilal meğer benim evime gitmiş ve eşime bağırdığını duydum. Eşim de gelenin Bilal olduğunu söyledi. Abim Ali sesleri duyunca Bilal'e müdahale etmiş o sırada eşimde arabayla beni olay yerine getirdi. Biz jandarmayı aradık, jandarma ekipleri gelip Bilal'i alacaktı ancak Bilal jandarmayı görünce sakin bir tavır aldı, bizde olay uzamasın diye şikayetçi olmadığımızı bildirdik. Jandarmanın gitmesine rağmen Bilal olay yerinde kaldı, bir süre sonra Bilal yine hepimize küfür ve hakaret etmeye başladı, tehditler savurdu, aracına binerek beni ezmeye çalıştı. Araç benim araca çarptı ve durdu. Sonrasında araçtan inerek bana tehditler savurdu, "Elimden kurtulamayacaksın" şeklinde tehditler savurarak üzerime yürüdü. Ben de kendimi kurtarmak için ve öbürlerinin de korkmasını engellemek için muhtar olmam nedeniyle yanımda bulunan ruhsatlı silahımla havaya doğru ateş ettim. Arada abim Ali Toksöz, Bilal'e müdahale etti, onu engelledi. Bende korkması için aracının lastiğine ateş ettim ancak Bilal bir türlü zapt edilmiyordu. Bir şekilde abimin elinden kurtularak küfür ve hakaretler yağdırarak benim üzerime doğru geliyordu. Bilal ile vucüt teması oluştu, aramızda arbade meydana geldi. Kendimi kurtarmaya çalışırken Bilal'in müdahalesiyle elimdeki silah patladı ve Bilal yere düştü. Olaydan sonra da ben kendim jandarmayı arayarak olayı anlattım."
 
Son Güncelleme: 05.10.2017 17:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81