Türk Bayrağı'nı indirmek istedi

Alanya Otogarında Türk bayrağını indirmek için direğe tırmanan ve akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen Azim Y.A’ya vatandaşlar linç girişiminde bulundu.

Türk Bayrağı'nı indirmek istedi

Alanya Otogarında Türk bayrağını indirmek için direğe tırmanan ve akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen Azim Y.A’ya vatandaşlar linç girişiminde bulundu.

12 Mart 2018 Pazartesi 11:14
Türk Bayrağı'nı indirmek istedi

 Vatandaşlar daha sonra ihbar üzerine olay yerine gelen polise şahsı teslim etti.  Konuyla ilgili bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, " Sabah saatlerinde Alanya Otogarında şanlı Türk Bayrağımıza bir meczup tarafından çirkin bir saldırı yapılmıştır. İstiklal Marşımızın kabulünün 79. yıldönümünde gerçekleşen bu menfur olay bizleri son derece üzmüştür. Akli dengesinin yerinde olmadığı söylenen bu haini nefret ve şiddetle kınıyor, ve bir kez daha hatırlatmak istiyorum ki bayrağımıza uzanan elleri kırmak boynumuzun borcudur. Dengesiz, densiz, deli olanlar bayrak direğinden uzak olsun, illa tırmanacaklarsa elektrik direğine tırmanmaları tavsiyemizdir! 'Ne mutlu Türküm Diyene', 'Bayrak inmez ezan dinmez.'" dedi.
‘VARLIĞIMIZ TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN’
Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu ise, şahsın akli dengesinin yerinde olmadığını öğrendiklerini söyledi ve "Bu sabah Alanya otogar bölgesinde bayrak direğine tırmanan şahsın olay yerindeki vatandaşlarımız ile değerlendirmemizde ve emniyet yetkililerinden aldığımız bilgiye göre akli dengesinin yerinde olmadığı açık bir şekilde beyan edilmiştir. Ama akli dengesi yerinde olup da bu şekilde bir teşebbüs ile karşılaşsaydık, güvenlik güçlerimiz ile beraber cevabının en ağır şekilde verileceğini belirtmek isterim. Türk Milletinin kahramanlığının sembolü olan Ay yıldızlı bayrağımıza hiç bir kirli elin uzanmasına müsaade etmeyeceğiz. Bizler Türk Milliyetçileri olarak, istikbalimizi vatan toprağına adayan, bu çerçevede de gerekirse yardan, serden ve candan vazgeçerek, şanlı tarihimizin bizlere yüklemiş olduğu sorumluluğun bilinciyle kutsal vatan nöbetinde hiç bir zaman yorulmayacağız. Varlığımız Türk varlığına armağan olsun!” diye konuştu.

Akın Baycan

Son Güncelleme: 12.03.2018 21:06
Anahtar Kelimeler:
AlanyaOtogarTürk Bayrağı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bülent Murabıt 2018-03-12 12:32:46

Bayrağa uzanan eller kırılmalı!

banner81