Telefonundan giden tehdit mesajları canından bezdirdi

Alanya'da, bir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi sahibinin bilgisi olmadan cep telefonu hatlarından başkalarına aşk, tehdit, hakaret ve terör örgütüyle akalı mesajlar gitmesi canından bezdirdi.

Telefonundan giden tehdit mesajları canından bezdirdi

Alanya'da, bir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi sahibinin bilgisi olmadan cep telefonu hatlarından başkalarına aşk, tehdit, hakaret ve terör örgütüyle akalı mesajlar gitmesi canından bezdirdi.

05 Kasım 2017 Pazar 11:51
Telefonundan giden tehdit mesajları canından bezdirdi
 
Senenin başında  Kestel Mahallesi'nde bulunan Özel bir Eğitim Rehabilitasyon Merkezi'ni devralan ve kurumu işleten Yasin Yiğitbay'ın o günden beri başına gelmeyen kalmadı. Yiğitbay'ın cep telefonu hattından bilgisi dışında tanımadığı birçok kişiye hakaret, tehdit, aşk ve terör örgütüyle akalı mesajlar gönderildi ve işlettiği kurum hakkın birçok asılsız ihbarlar yapılarak güvenlik güçlerinin baskınına uğradı. Mesajlar yüzünden sürekli başı belaya giren Yiğitbay, odasında bulunan bilgisayarların üzerindeki kameraları dahi bantladı.Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni devraldığı günden beri, cep telefonu hatlarından birçok kişiye tehdit ve aşk mesajları gittiğini aktaran Yasin Yiğitbay, savcılığa ve tüm emniyet birimlerine bu durumdan dolayı şikayetçi olduğunu söyledi. Yiğitbay,"Başbakanlık İletişim Merkezi'ne ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne başıma gelen bu konuyu ilettim. Bu konu hakkında bugüne kadar bunu yapan kişiler yakalanmadı. Telefonumdan mesajlar gitmeye devam ediyor. Benim ve benimle beraber çalışan iş arkadaşlarım tedirginiz, bir an önce bunu yapanların yakalanmasını istiyorum" dedi.İşyeri hakkında çok sayıda asılsız ihbar ve şikayetler yapıldığını belirten Yiğitbay, polis ve jandarma tarafından sürekli baskına uğradığı söyledi. Yiğitbay,""Ayrıca benim işyerim hakkında BİMER ve CİMER'e isimsiz mail atılması sonucu iş yerimde güvenlik güçleri tarafından 20'ye yakın arama yapıldı. En son olarak  Antalya'dan 8 araç ve 30'a yakın polis narkotik köpekleriyle beraber geldi arama yaptı. Neden arama yapıldığını sorduğum zaman 'burada esrar, eroin sattığım ve terör örgütüne yardım yataklık yaptığım' şeklinde hakkında şikayetler olduğunu söylediler. Ben 20 yıldan beri  Alanya'da ikamet ediyorum ve 17-18 yıldan beri bu işi yapıyorum. Hiçbir terör örgütüyle ilgi ve alakam yoktur. Bu olayı kimler tarafından yapıldığını bilmiyorum" diye konuştu.Tek şüphe duyduğun eski ortağı olduğunu iddia eden Yiğitbay" eski ortağım  İzmir'de polis olarak 10 yıl görev yaptı. Daha sonra polislikten atıldı mı veya ihraç mı edildi nedenini bilmiyorum. Benim de onunla ortaklıktan ayrılma sebebim.  Antalya'da FETÖ soruşturmasında 20 gün gözaltında tutulmasıydı. Serbest kaldıktan sonra çevrem ve ailem o kişiyle ortaklık yapmanın uygun olmayacağını söyledi ben de ortaklığımı bitirdim.Kurumda öğretmen olarak çalışan bir kişi ise mesaj olaylarının 1 senedir devam ettiğini belirterek,"  Polis, jandarma ve müfettişler sürekli kurumumuza geliyor. Biz artık tedirgin oluyoruz. En son dün yine bana Yasin Yiğitbay'ın telefonundan FETÖ ile akalı bir mesaj geldi. Bu mesajı atanlardan şikayetçiyim ve bulunmasını ve cezalandırılmasını istiyorum" dedi.
Son Güncelleme: 05.11.2017 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81