Şüpheli araçtan 4 ruhsatsız tabanca çıktı

Şüpheli araçtan 4 ruhsatsız tabanca çıktı

18 Haziran 2017 Pazar 20:08
Şüpheli araçtan 4  ruhsatsız tabanca çıktı
Alanya’da polisin şüphe üzerine kovalamaca sonucu durduğu otomobilde 4 ruhsatsız tabanca ile birçok mermi ele geçirilirken, olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı. 
Önceki gece saat 03.00 sıralarında devriye görevi yapan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 07 HBZ 22 plakalı otomobili durumundan şüphelenerek durdurmak istedi. Polisin yaklaştığını gören otomobil kaçmaya başladı. Kısa süre sonra bir başka mahallede kıstıran ekipler, aracı durdurmayı başardı. Ekiplerin yaptığı aramada 4 ruhsatsız tabanca ile bu tabancalara ait 18 adet mermi ele geçirirken, araçta bulunan  Muhammed S., gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 
 
Son Güncelleme: 18.06.2017 20:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81