Sevgilisini öldürüp kuyuya attı

Antalya'da, 68 yaşındaki Osman Aslan, birlikte yaşadığı 38 yaşındaki Nazmiye Yıldız'ı bıçaklayarak öldürdükten sonra cesedini su kuyusuna attı.

Sevgilisini öldürüp kuyuya attı

Antalya'da, 68 yaşındaki Osman Aslan, birlikte yaşadığı 38 yaşındaki Nazmiye Yıldız'ı bıçaklayarak öldürdükten sonra cesedini su kuyusuna attı.

28 Ekim 2017 Cumartesi 21:38
Sevgilisini öldürüp kuyuya attı
 
 
112'Yİ ARAYIP KENDİNİ İHBAR ETTİ
 
Döşemealtı ilçesi  Karaveliler Mahallesi'nde oturan Osman Aslan, bugün saat 16.00 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak, 3 yıldır birlikte yaşadığı Nazmiye Yıldız'ı öldürdüğünü söyledi. İhbar üzerine verilen adrese giden jandarma ekipleri, Osman Aslan'ı gözaltına alarak ifadesine başvurdu.
 
KADININ CESEDİ SU KUYUSUNDA BULUNDU
 
Osman Aslan'ın yer göstermesi üzerine Nazmiye Yıldız'ın cesedi, Kaklıkaltı mevkiindeki bir su kuyusunda bulundu. Yıldız'ın cesedi, çağırılan itfaiye ekipleri tarafından kuyudan çıkarıldı. Cumhuriyet savcısı, jandarma ve sağlık görevlilerinin incelemesinin ardından Yıldız'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere  Antalya  Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
 
"SÜREKLİ PARA İSTİYORDU, ÖLDÜRDÜM"
 
Osman Aslan jandarmaya verdiği ifadede, cinayeti dün saat 15.00 sıralarında işlediğini söyledi. Nazmiye Yıldız ile 3 yıldır beraber olduğunu anlatan Aslan, "Dün öğleden sonra kent merkezinden,  Döşemealtı'ndaki evime geldi. Sürekli benden para istiyordu. Dün de 35 bin lira istedi. Bunun üzerine tartıştık. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlerime hakim olamadım. Her zaman yanımda taşıdığım bıçakla 3 kez boynundan, 1 kez karnından bıçaklayarak öldürdüm. Cesedini daha sonra bana ait tarladaki su kuyusuna attım" dedi.
 
Olayın etkisiyle şoka girdiğini belirten Osman Aslan, "Ancak bugün kendime gelebildim. Hemen 112'yi arayarak kendimi ihbar ettim" dedi.
Son Güncelleme: 28.10.2017 21:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81