Şantajcı enselendi

Alanya'da, bir kişiden tehdit yoluyla 15 bin lira istediği iddia edilen 2 şüpheliden 1’si polisin operasyonuyla yakalandı.

Şantajcı enselendi

Alanya'da, bir kişiden tehdit yoluyla 15 bin lira istediği iddia edilen 2 şüpheliden 1’si polisin operasyonuyla yakalandı.

06 Temmuz 2018 Cuma 16:59
Şantajcı enselendi


Alanya’da oturan T. V., daha önce İstanbul’da Mehmet R. C. ile Ümit B. isimli kişilere borçlu olduğunu ancak borcunu ödemesine rağmen ölümle tehdit edilerek 15 bin TL istediğini söyleyerek polise şikayetçi oldu. Şikayet üzerine Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. T. V.’ye seri numaraları alınmış 5 bin TL veren ekipler, Kızlarpınarı Mahallesi Şeyh Şamil Caddesi üzerindeki bir kafeteryada şüphelilerle buluşma ayarlamasını istedi.  Dün saat 16.00 sıralarında kafeteryada pusu kuran polis, beklemeye başladı. T. V.’den teslim almak için gelen Ümit B.’nin masanın altından aldığı seri numaraları alınmış paraları cebine koymasının ardından operasyon için düğmeye basıldı. Bir anda harekete geçen asayiş ekipleri Ümit B.’yi oturdukları kafeteryanın içinde kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan Ümit B. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İstanbul’da olduğu tahmin edilen diğer şüpheli Mehmet R. C.’nin ise polis tarafından arandığı belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
PolisAlanyaTehditŞantaj
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81