Sahte altın satmak isterken yakalandı

Sahte altın satmak isterken yakalandı

09 Ekim 2017 Pazartesi 20:15
Sahte altın satmak  isterken yakalandı
Alanya’da kuyumcudan sahte altın bozdurmak isteyen bir kadın, polis tarafından suçüstü yakalandı. O anlar ise işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. 
 
Olay, saat 14.00 sıralarında Şekerhane Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki bir kuyumcuda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya’dan ilçeye gelerek kuyumcuya giren 21 yaşındaki Umahan T., elindeki yaklaşık 900 gram ağırlığındaki sahte altın kolyeleri bozdurmak istedi. Umahan T. 'nin getirdiği takıların sahte altın olduğunu başka bir kuyumcu tarafından söylenildikten sonra, kuyumcu çalışanı tarafından oyalayıp kadına fark ettirmeden polisi aradı. İhbar üzerine kuyumcuya gelen Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Umahan T. gözaltına aldı. Şüpheli kadının olaydan yarım saat önce de farkı mahalledeki bir kuyumcuya sahte altın sattığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan Umahan T.’nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. Şüphelinin kuyumcuya geliş anı ve polis tarafından yakalanma anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Yaşanan olayı anlatan kuyumcu çalışanı Emirkaan Tozduman, “Bir bayan geldi ve bize altın satmak istediğini söyledi. O sırada dışardan başka bir kuyumcu arkadaşımız gelerek bize uyarıda bulundu. Ona kendisi sahte altın satmış. Daha sonra takip ederek buraya geldi. Bizde durumu fark ettirmeden emniyet güçlerine bildirdik ve gözaltına aldılar” dedi.
 
Son Güncelleme: 09.10.2017 20:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81