Rus turist serinlemek isterken canından oldu

Rus turist serinlemek isterken canından oldu

08 Temmuz 2017 Cumartesi 02:41
Rus turist serinlemek  isterken canından oldu
Alanya’da serinlemek için girdiği denizde fenalaşıp boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırılan Rus turist yaşam savaşını kaybetti.
 
Dün sabah saat 10.00 sıralarında Tosmur sahilinde serinlemek için denize giren 55 yaşındaki Rus uyruklu Artur Ovsepyan bir süre sonra suda batıp çıkmaya başladı. Çevredekilerin fark ettiği Ovsepyan, kumsala çıkarıldı. İhbar sonrası olay yerine gelen ambulansta ilk müdahalesi yapılan Ovsepyan,  Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Hastanede tedavisi süren ve hayati tehlikesi bulunan Ovsepyan,  yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşam savaşını kaybetti. Rus turistin cenazesi otopsi için Antalya Tıp Kurumu’na gönderildi. 
 
Son Güncelleme: 08.07.2017 02:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81