Polis uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Alanya’da polisin düzenlediği 3 ayrı uyuşturucu operasyonda 5 şüpheli gözaltına alınırken, adreslerinde yapılan aramalarda ise çok miktarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Polis uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Alanya’da polisin düzenlediği 3 ayrı uyuşturucu operasyonda 5 şüpheli gözaltına alınırken, adreslerinde yapılan aramalarda ise çok miktarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

01 Nisan 2018 Pazar 17:12
Polis uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

UYUŞTURUCU TACİRİ TUTUKLANDI 
Alanya’da polisin bir eve düzenlediği baskında bir miktar metamfetamin ile esrar ve 2 hassas terazi ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan bir şüpheli tutuklandı. Dinek Mahallesinde ikamet eden İ.K. isimli şüphelinin evinde uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisine ulaşan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği ekipleri, harekete geçti. Savcılık izninin ardından önceki akşam saatlerinde belirlenen adrese baskın düzenleyen ekipler, 2 gram metamfetamin, 2.48 gram esrar ile uyuşturucu satışında kullanılan 2 hassas terazi ele geçirirken, olayla ilgili evde bulunan İ.K.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İ. K. 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan Alanya Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.


UYUŞTURUCU OPERASYONU: 3 GÖZALTI

Alanya’da polisin bir eve düzenlediği baskında gazete kağıtlarına sarılmış 18 paket halinde bir miktar esrar ele geçilirken, olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı. Kızlarpınarı Mahallesi’ndeki bir evde uyuşturucu madde olduğu bilgisine ulaşan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği ekipleri, harekete geçti. Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan arama ve el koyma kararının ardından belirlenen adrese önceki gün saat 22.00 sıralarında baskın düzenleyen ekipler yaptıkları aramalarda gazete kağıtlarına sarılmış 18 paket halinde 110 gram esrar, poşet içerisinde 25 gram esrar ve 1 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Polis uyuşturuculara ey koyarken, olayla ilgili evde bulunan H.Ş., H.U. ve Ö. Ö.’yü gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


UYUŞTURUCU TACİRİ POLİSTEN KAÇAMADI
Alanya’da polisin yaptığı operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 1 şüpheli yakalanırken, 25 gram metamfetamin ele geçirildi. Alanya ilçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği ekipleri, Z. A. B. isimli şüphelinin Adana’dan Alanya’ya uyuşturucu getirdiği ve bu maddeyi burada satacağı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine ekipler, dün saat 03.30 sıralarında Tosmur Mahallesi’nde takibe aldıkları yaya olarak giden Z.A. B.’yi yakaladı. Gözaltına alınan Z.A. B.’nin üst aramasında ise 25 gram metamfetamin ele geçirildi. Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81