Otelci cinayetinin şüphelisi yakalandı

Alanya’da bilmeyen bir sebepten dolayı çıkan kavgada otel işletmecisini göğsünden bıçaklayarak ölümüne sebep olan cinayet şüphelisi polis tarafından yakalandı.

Otelci cinayetinin şüphelisi yakalandı

Alanya’da bilmeyen bir sebepten dolayı çıkan kavgada otel işletmecisini göğsünden bıçaklayarak ölümüne sebep olan cinayet şüphelisi polis tarafından yakalandı.

09 Haziran 2017 Cuma 00:06
Otelci cinayetinin  şüphelisi yakalandı
Olay, dün saat 02.30 sıralarında Güllerpınarı Mahallesi’nde bulanan bir otelde meydana geldi. Otelde konakladığı öğrenilen Mehmet Alper Kuyumcu otel işletmecisi Erol Yiğit arasında henüz bilinmeyen sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesiyle taraflar otelden çıkarak kavga etmeye başladı. Kavga sırasında Mehmet Alper Kuyumcu yanında bulunan bıçakla Erol Yiğit’i göğsünden yaraladı. Yiğit, aldığı bıçak darbesinden dolayı kanlar içinde yere yığılırken,  Kuyumcu ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekiplerin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Başkent Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen Yiğit, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
FİRARİ ŞÜPHELİ YAKALANDI
Firari cinayet şüphelisinin peşine düşen Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Kuyumcu’yu dün saat 12.30 sıralarında Kadıpaşa Mahallesi, Sugözü Caddesi üzerinde yaya olarak ilerlerken yakaladı. Gözaltına alınan cinayet şüphelisinin emniyetteki işlemleri sürüyor. 
 
Son Güncelleme: 09.06.2017 00:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81