Ölümlü kazaya karışan 2 sürücü serbest kaldı

Alanya’da 1 kişinin ölümü ve 2 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazasıyla ilgili gözaltına alınan 2 sürücü serbest kaldı.

Ölümlü kazaya karışan 2 sürücü serbest kaldı

Alanya’da 1 kişinin ölümü ve 2 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazasıyla ilgili gözaltına alınan 2 sürücü serbest kaldı.

13 Mayıs 2018 Pazar 20:37
Ölümlü kazaya karışan  2 sürücü serbest kaldı

Kaza, geçen cuma günü akşam saatleri ilçe girişindeki tünelde meydana geldi. Antalya yönüne ilerleyen M.Ç.’nin (60) idaresindeki 07 MCC 49 plakalı kamyon, 3 bisikletliyle çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle bisikletli Fatih Güveneş (60), Ayhan Savuk (30) ile İhsan Savuk (48),  savruldu.  O sıralara seyir halinde olan İ.Ç. (44) yönetimindeki 07 H 0442 plakalı otomobil yola savrularak yere düşen Güveneş’e tekrar çarpması sonucu ağır yaralandı. Olayı gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Fatih Güveneş’in yaşamını yitirdiğini belirledi.  Yaralı Ayhan Savuk  ile İhsan Savuk, ise sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye götürüldü. Kaza nedeniyle yolda bir süre uzun araç kuyrukları oluşarak trafik akışı yavaş ilerledi.  Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, kamyon sürücüsü M. Ç ve otomobil sürücüsü İ. Ç. gözaltına alındı. Polis merkezindeki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen  İ. Ç. ve M. Ç. serbest kaldı. – İHA 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81