Muz bahçesinde ölü bulundu

Muz bahçesinde ölü bulundu

15 Eylül 2017 Cuma 20:14
Muz bahçesinde ölü bulundu
Alanya’da muz bahçesinde bir kişi, kafasından tek kurşunla vurulmuş halde bulundu. Cinayet şüphesi üzerinde duran jandarma, şahsın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için çalışma başlattı.  
  Edinilen bilgiye göre, Alanya’ya bağlı Kargıcak Mahallesi’nde sabah yoldan geçenler, muz bahçesinde erkek cesedi olduğunu fark edince durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, yaptıkları incelemede cesedin Recep Ünal'a (30) ait olduğunu ve kafasından tek kurşunla vurularak hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerin ardından Ünal’ın cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Cinayet şüphesi üzerinde duran jandarma, şahsın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için geniş çaplı inceleme başlattı.
  
Son Güncelleme: 15.09.2017 20:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81