Mahkum firar etti

Alanya L Tipi Açık Cezaevi'nden sağlık kontrolü için Alanya Devlet Hastanesi'ne götürülen mahkum firar etti

Mahkum firar etti

Alanya L Tipi Açık Cezaevi'nden sağlık kontrolü için Alanya Devlet Hastanesi'ne götürülen mahkum firar etti

28 Kasım 2016 Pazartesi 19:59
Mahkum firar etti
Cezaevi ring aracıyla jandarma nezaretinde hastaneye götürülen 36 yaşındaki Erhan Ulutaş, hastane önünde firar ederek izini kaybettirdi. Alanya Emniyeti firari mahkumu yakalamak için seferber oldu. Firar olarak aranan Ulutaş'ın mavi kot pantolon ve kırmızı çizgili tişört giydiği öğrenildi.

2 YIL ÖNCE YAKALANMIŞTI
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, 16 Nisan 2014 tarihinde uyuşturucu satıcılarına yönelik sürdürdüğü teknik ve fiziki takip sonucu Alanya, Malatya ve İstanbul'da yapılan eş zamanlı operasyonda 5 kişi yakalanmıştı. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin yaptıkları istihbarat çalışması sonucu, uyuşturucu satıcılarına yönelik 16 Nisan'da Alanya, Malatya ve İstanbul'daki çok sayıda adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Yaklaşık 2 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından deliller toplandıktan sonra yapılan operasyonda 34 yaşındaki Erhan U., 18 yaşındaki Sinan Y., 28 yaşındaki Hakan Ö. ve 32 yaşındaki Oğuz B. Alanya'daki adreslerinde, 38 yaşındaki Murat M. ise Malatya'da gözaltına alınmıştı. Firar eden mahkumun, bu olayın zanlısı Erhan U. olduğu sanılıyor.
Son Güncelleme: 28.11.2016 20:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81