KORKUNÇ CİNAYET

Alanya'da uçurum kenarında cesedi bulunan bir kişinin ölümüyle ilgili jandarma ekipleri, aralarında eşinin de bulunduğu 3 kişiyi gözaltına aldı.

KORKUNÇ CİNAYET

Alanya'da uçurum kenarında cesedi bulunan bir kişinin ölümüyle ilgili jandarma ekipleri, aralarında eşinin de bulunduğu 3 kişiyi gözaltına aldı.

10 Mayıs 2018 Perşembe 21:45
KORKUNÇ CİNAYET

Edinilen bilgilere göre, 18 Şubat akşam saatlerinde Alanya'nın Akçatı Mahallesi’ndeki uçurum kenarında odun parçaları toplayan bir vatandaş, hareketsiz yatan bir erkek cesedi görünce durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekiplerin incelemelerinde cesedin 59 yaşındaki Turhan Çalışkan’a ait olduğunu belirledi.  Ceset otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 
BAŞINA SERT CİSİMLE VURULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ 

Adli tıp kurumunda Turhan Çalışkan'ın otopsisi tamamlandı.  Çalışkan’ın otopsi raporunda, başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü belirlendi. Bunun üzerine Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçerek soruşturmayı derinleşti. Ekipler,  olayla ilgili Çalışkan'ın boşanma aşamasında olduğu eşi Z. Çalışkan ile S.Y ve S.E'yi gözaltına aldı.
EŞİ İÇİN KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNMUŞ
Şüphelilerin ifadelerinde, ormanda piknik yaptıkları sırada tartıştıkları Çalışkan'ın başına taşla vurduklarını söyledikleri öne sürüldü. Çalışkan'ın eşinin jandarma ve polise kayıp başvurusunda bulunduğu da öğrenildi.

Son Güncelleme: 11.05.2018 00:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81