KÖKÜNÜ KURUTTULAR

KÖKÜNÜ KURUTTULAR

17 Temmuz 2017 Pazartesi 20:09
 KÖKÜNÜ  KURUTTULAR
Alanya’da polis ve jandarmanın aylardır üzerinde titizlikle çalıştığı uyuşturucu madde operasyonları tüm hızıyla sürüyor. İlçede uyuşturucuya karşı savaş açan güvenlik güçleri, kökünü kurutmaya kararlı. Son olarak dün jandarma tarafından yapılan bir operasyonda 639 kök Hint keneviri ve 247 kilogram esrar ele geçirildi. Polis de 3 zehir tacirini üzerlerindeki esrar ve eroinle çocuk parkında yakaladı. 
 
JANDARMADAN BÜYÜK BASKIN
Polis ve jandarmanın son aylarda yoğun istihbari çalışmaları ve operasyonlarla savaş açtığı ve bitirmek için mücadele ettiği uyuşturucu madde ticaretine büyük bir darbe daha indirildi. Alanya’da jandarmanın ormanlık alana düzenlediği operasyonda 639 kök Hint keneviri ve 247 kilo esrar ele geçirildi. Uyuşturucu yetiştirdiği istihbaratına ulaşan jandarma ekipler, dün Güzelbağ Mahallesi’ndeki ormanlık alana operasyon düzenledi. Operasyonda ormanlık alana ekili vaziyette 639 kök Hint keneviri ve 247 kilo esrar ele geçirildi. 

POLİS ŞÜPHELİLERİ PARKTA YAKALADI 
Öte yandan Saray Mahallesi’nde bir çocuk parkında uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan 3 kişiden 2’si tutuklandı. Şüphelileri takibe alan polis ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen M.Ö. (23),H.A. (23),ve F.G.'in (19) yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 8 adet satışa hazır vaziyette 15 gram esrar ve 5 fişek 1,6 gram eroin ele geçirildi.  Adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden M.Ö., kontrol şartıyla serbest bırakılırken, H.A., ve F.G., 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Son Güncelleme: 17.07.2017 20:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81