Kızına cinsel saldırıda bulunan babaya 34 yıl

Alanya’da engelli öz kızına ‘Nitelikli cinsel saldırı’ iddiasıyla tutuklu yargılanan baba, 34 yıl hapse mahkum edildi.

Kızına cinsel saldırıda bulunan babaya 34 yıl

Alanya’da engelli öz kızına ‘Nitelikli cinsel saldırı’ iddiasıyla tutuklu yargılanan baba, 34 yıl hapse mahkum edildi.

12 Ekim 2018 Cuma 23:18
Kızına cinsel saldırıda  bulunan babaya 34 yıl

Geçen sene Mart ayında iddiaya göre, Ali T. (46) isimli baba Karaman’da bulunan bir yurtta kalan 22 yaşındaki engelli öz kızı H.T.’yi yemeğe götürme bahanesiyle buradan aldı. Daha sonra baba Ali T. ve kızı H. T. Alanya’nın Akdam Mahallesi’ndeki ormanlık alanda kurulu bir çadıra geldi. Oğulları T.T. ve M.T.’nin çadırda bulunmadığı sırada kızı H.T.’ye cinsel saldırıda bulunan Ali T., kendisine karşı koymak isteyen kızını dövdü.  Baba Ali T. sürekli şiddet uygulamasından şüphelenen oğulları T.T. ve M.T. 4 ay sonra çadırdan ayrılmadan önce tablet bilgisayarın ses kaydını açık bıraktı. Döndüklerinde babalarının ablaları H.T.’ye cinsel saldırıda bulunduklarını anlayan T.T. ve M.T. durumu jandarmaya bildirdi. Oğullarının şikayeti üzerine harekete geçen Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, baba Ali T.’yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan Ali T. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

SON KEZ HAKİM KARŞINA ÇIKTI 
Öz kızına ‘Nitelikli cinsel saldırı’ suçundan tutuklu yargılanan baba Ali T. son kez hakim karşısına çıktı.  Alanya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasına Ali T., tutuklu bulunduğu Alanya L Tipi Kapalı Cezaevi’nden SEGBİS aracılığı ile katıldı. Ali T., savunmasında, suçsuz olduğunu belirterek beraatını talep etti.  Mahkeme heyeti, engelli öz kızına  ‘Nitelikli cinsel saldırı’da bulunduğunu belirledikleri Ali T.’ye 34 yıl hapis cezası verdi. Ali T.'ye takdir ve iyi hal indirimi de uygulanmadı.-Erdal ANAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81