Hırsızlık olayı ile ilgili 2 şüpheli daha tutuklandı

Alanya’da 3 ayrı mahalledeki 4 evden ve motosiklet hırsızlığı olayı ile ilgili 2 şüpheli daha jandarma tarafından gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Hırsızlık olayı ile ilgili 2 şüpheli daha tutuklandı

Alanya’da 3 ayrı mahalledeki 4 evden ve motosiklet hırsızlığı olayı ile ilgili 2 şüpheli daha jandarma tarafından gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

22 Ekim 2018 Pazartesi 21:14
Hırsızlık olayı ile ilgili  2 şüpheli daha tutuklandı

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Konaklı, Türkler ve Payallar Mahallerindeki 4 ayrı evden televizyon, 500 dolar, 180 TL, 2 altın küpe, 1 altın kolye ile motosiklet çalınması üzerine harekete geçti. Hırsızlık olayının olduğu adresleri incelemeye alan ekipler yaptıkları teknik ve fiziki takibin ardından hırsızlık şüphelilerinin İsmail A. (23), C.G. (18) ve Y.Ç. (16) olduğunu tespit etti. Tespit üzerine geçen Cuma günü akşam saatlerinde şüphelilerin adreslerine baskın düzenleyen ekipler, İsmail A. C.G.’ ve Y.Ç.’yi gözaltına aldı.
UYUŞTURUCU SATIN ALMAK İÇİN HIRSIZLIK YAPMIŞLAR

Gözaltına alınan şüpheliler suçunu itiraf ederek uyuşturucu satın almak için hırsızlık yaptıklarını iddia etti. Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen C.G. ve Y.Ç. adli kontrol şartıyla serbest kalırken, İsmail A. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
2 HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ DAHA GÖZALTINA ALINDI
Soruşturmayı derinleştiren ekipler, T. Ş. (23), ve M. A. A.(20) isimli şüphelilerinde hırsızlık olayına karıştığını belirledi. Bunun üzerine ekipler, dün sabah saatlerinde 2 şüpheliyi de adreslerinde gözaltına aldı. Suçunu itiraf eden ve karakoldaki işlemlerin ardından adliyeye sevk T. Ş.ve M. A. A. sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.-Erdal ANAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81