Hem korsan hem zehir taciri

Hem korsan hem zehir taciri

27 Temmuz 2017 Perşembe 19:24
Hem korsan hem zehir taciri
Alanya’da polis, şüphe üzerine durduğu otomobilde kokain ve esrar ele geçilirdi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı. 
Dün gece saatlerinde asayiş uygulaması yapan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüpheli tavır sergileyen ve korsan taksi olduğu tespit edilen otomobili durdurdu. Otomobilde arama yapan ekipler, satışa hazır vaziyette 5 fişek kokain ve 4 fişek esrar ele geçirirken, İ.Ç. gözaltına alındı. Uyuşturucu madde ile yakalanan İ.Ç., Narkotik Grup Amirliğine teslim edilirken, trafik ekipleri ise yaptıkları incelemenin ardından aracı korsan olduğu gerekçesiyle çekiciyle yardımıyla otoparka kaldırdı. 
Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen İ.Ç., nöbetçi sulh hakimliğince ‘uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan tutuklanarak Alanya L. Tipi Kapalı cezaevine gönderildi.
 
Son Güncelleme: 27.07.2017 20:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81