Havalı operasyon

Havalı operasyon

16 Eylül 2017 Cumartesi 08:00
Havalı operasyon
Alanya'da helikopter destekli uyuşturucu operasyonu düzenlendi Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri merkezde birçok adrese eş zamanlı baskın yaptı. 
 
EŞ ZAMANLI OPERASYON YAPILDI
Alanya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından düzenlenen operasyona Esco adlı Narkotim köpeği, Terörle Mücadele (TEM), Asayiş, Kaçakçılık ve Trafik ile çok sayıda sivil ekipler destek verdi.  Emniyet Müdürlüğünde toplanan ekipler akşam saat 18.00 sıralarında operasyon için düğmeye bastı. Ekipler konvoy halinde operasyon yapılacak adrese doğru yola çıktı. 

POLİS HELİKOPTERİ EKİPLERİ YÖNLENDİRDİ
Operasyon sırasında çevrede geniş güvenlik önlemi alınırken, polis helikopterinin de operasyona havadan destek verdiği görüldü. İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmak tarafından bizzat yönetilen ve 45 polisin katıldığı operasyon çerçevesinde şüpheli görülen vatandaşların üst aramısı yapıldı, sabıka kayıtları soruldu, araçlarda uyuşturucu arandı.
Son Güncelleme: 15.09.2017 21:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81