Hatay’da konargöçer dilenci operasyonu

HATAY’DA DİLENCİLERE YAPILAN OPERASYONDA 33 KİŞİ YAKALANDI.

Hatay’da konargöçer dilenci operasyonu

HATAY’DA DİLENCİLERE YAPILAN OPERASYONDA 33 KİŞİ YAKALANDI.

17 Eylül 2020 Perşembe 12:03
Hatay’da konargöçer dilenci operasyonu

Hatay’da dilencilere yönelik yapılan operasyonda 33 kişi yakalanarak il dışına çıkarıldı.

Merkez Antakya ilçesinde, vatandaşların şikayetleri üzerine bazı kişilerin çocukları istismar ederek dilenmeye zorladıkları ve kullandıklarını tespit eden Hatay İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından belirlen bölgelere operasyon düzenlendi.

Şehir dışından geldikleri tespit edilen, Hatay şehir merkezinde, boş arsalarda ve boş dükkanların önünde, kaldırımlarda çadır kuran dilencilere sabaha karşı operasyon düzenleyen ekipler 33 kişiyi yakalayıp şehir dışına çıkarttı.

Çocuk Şube Müdürlüğünün koordinasyonundaki operasyona, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Antakya Belediyesine bağlı zabıta ekipleri de destek verdi

Operasyon esnasında dilenciler ekiplere direnmeye çalıştılar.

Cezai işlem uygulandıktan sonra kendilerine tahsis edilen otobüslere bindirilen 33 kişi, eskort eşliğinde Osmaniye-Adana il sınırına bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81