Gürcü hırsızlık çetesi çökertildi

Gürcü hırsızlık çetesi çökertildi

16 Haziran 2017 Cuma 21:25
Gürcü hırsızlık çetesi çökertildi
Antalya’da tatilcilerin ev ve otomobillerinden hırsızlık yaptıkları ileri sürülen 1’i kadın 5 kişilik Gürcü hırsızlık çetesi çökertildi. 
Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri Muratpaşa’nın Güzeloba ve Konyaaltı’nın lüks semtlerindeki tatilcilerin ev ve otomobillerinde hırsızlık olayları ihbarının artması üzerine harekete geçti. İş yeri ve evlerdeki güvenlik kameralarını günlerce inceleyen polis, hırsızlığın Gürcistan uyruklu 1'i M.P isimli kadın olmak üzere O.T., Z.C., I.B., ve verem hastası R.U., tarafından gerçekleştirildiğini belirledi.
Yaklaşık iki hafta teknik ve fiziki takip yapan ekipler, 5 Gürcistan uyruklu kişinin kaldıkları evi, kullandıkları otomobili tespit etti. Tüm hazırlıklarını tamamlayan polis, Muratpaşa ilçesi Lara'da ve Konyaaltı ilçesinde hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelileri yakaladı. 
Zanlıların saklandıkları evde ve otomobilde yapılan aramada, cep telefonları, ziynet eşyaları ve bilgisayar gibi çok sayıda materyal ele geçirildi. 5 şüpheli sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin adliyeye sevk edilmeleri sırasında polislerin maske taktığı görüldü.
 
Son Güncelleme: 16.06.2017 21:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81