Gözaltına alınan 25 FETÖ şüphelisi adliyede

Alanya’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan 39 şüpheliden 14'ü serbest bırakılırken, 25'i adliyeye sevk edildi.

Gözaltına alınan 25 FETÖ şüphelisi adliyede

Alanya’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan 39 şüpheliden 14'ü serbest bırakılırken, 25'i adliyeye sevk edildi.

05 Mart 2018 Pazartesi 20:03
Gözaltına alınan 25  FETÖ şüphelisi adliyede

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgüte ait kapatılan çeşitli kurumlar ve okullarda görev yaptığı, çocukları örgüte bağlı okullarda eğitim gördüğü, örgüte finansal kaynak sağladığı ve yayın organlarına üye olduğu iddia edilen 38 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Soruşturma kapsamında Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından 25 Şubat sabahı Alanya merkezli 7 ilde operasyon düzenlendi. Yapılan eş zamanlı baskınlarda 38 şüpheli gözaltına alındı. Aynı soruşturmada 1 şüpheli de daha sonra gözaltına alındı.

SORGULARI DEVAM EDİYOR
Alanya'ya getirilen şüphelilerden 14'ü işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. 9'u kadın 25 şüpheli ise işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin sorgusunun sürdüğü belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81