Fuhuş operasyonu: 5 gözaltı

Fuhuş operasyonu: 5 gözaltı

20 Haziran 2017 Salı 19:46
Fuhuş operasyonu: 5 gözaltı
Alanya’da polisin fuhuş operasyonunda, Kırgız 2 kadın ile onları fuhşa zorladığı iddia edilen 1’i kadın Kırgızistan uyruklu 3 şüpheli gözaltına alındı. 
 
Fuhuş çetelerine karşı operasyonlarını sürdüren Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları teknik ve fiziki takibin ardından Tosmur Mahallesi’ndeki bir evde fuhuş yapıldığı bilgisine ulaştı. Tespit üzerine geçtiğimiz akşam saatlerinde harekete geçen ekipler, Kırgızistan uyruklu Aisalkyn İsmailova (30) ve Gulifar Mamadalieva'yı (25), gözaltına aldı. Kırgızistan uyruklu kadınların emniyetteki ifadesinden yola çıkan polis, fuhşa zorladıkları iddia edilen Kırgızistan uyruklu kadın Adia M. (36), Faruk Y. (34), Servet K.’nin (57), adreslerini tespit ederek gözaltına aldı. Gözaltına alınan Aisalkyn İsmailova ile Gulifar Mamadalieva sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Büro Amirliği'ne teslim edilirken, şüpheli Adia M. (36), Faruk Y. (34), Servet K. ise emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
 
Son Güncelleme: 20.06.2017 19:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81