Eski kaymakam Özdemir tutuklandı

İstanbul'da yakalanan eski Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Antalya'da çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Eski kaymakam Özdemir tutuklandı

İstanbul'da yakalanan eski Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Antalya'da çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

11 Aralık 2017 Pazartesi 15:51
 Eski kaymakam Özdemir tutuklandı
 
 
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, 15 aydır firari eski Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir'i yakalamak için çalışma başlattı.
SAÇINI BOYATIP SAKAL BIRAKTI AMA YAKALANMAKTAN KURTULAMADI
Özdemir'in İstanbul'da olduğunu belirleyen polis ekipleri, yapılan teknik takip sonucu şüpheliyi saklandığı evde 15 gün önce gözaltına aldı. Özdemir'in tanınmamak için saçını boyatıp sakal bıraktığı görüldü.
"BEN DEVLETE AYIP ETMEDİM"
Evinde yapılan aramada ise 5 cep telefonu, 4 adet flaş bellek ile sahte kimlik ele geçirildi. TEM Şube'deki işlemlerinin ardından Özdemir, bu sabah adliyeye sevk edildi. Erhan Özdemir, ekip otosuna bindirilirken, "Ben devlete ayıp bile etmedim arkadaşlar" dedi.
TUTUKLANDI
Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesi alınan eski kaymakam Erhan Özdemir, tutuklanma talebiyle 4. Asliye Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi. Özdemir 'Terör örgütü üyesi olmak' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Son Güncelleme: 11.12.2017 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81