Düğüne ve cenazeye giden araçlar çarpıştı

Düğüne ve cenazeye giden araçlar çarpıştı

21 Kasım 2016 Pazartesi 12:28
Düğüne ve cenazeye  giden araçlar çarpıştı
Manavgat’ta düğüne giden otomobille cenazeye giden bir otomobil çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralanırken, hamile olan iki kadın da tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.
Kaza, akşam saatlerinde Alanya-Antalya D-400 Karayolu Manavgat Çevre yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otogar istikametinden gelip Demokrasi Bulvarına dönmekte olan Ramazan Ünsal’ın kullandığı 01 AYE 77 plakalı otomobil, Alanya istikametinden gelip Antalya yönüne gitmekte olan Mustafa Küçük’ün kullandığı 07 JB 168 plakalı otomobille çarpıştı.
Hurdaya dönen ve içerisinde 2'si çocuk olmak üzere 7 kişi bulunan 07 JB 168 plakalı otomobilin sürücüsü Mustafa Küçük’ün yanı sıra araçta bulunan Binnur Küçük, Eda Takar, Emre Furkan Cengiz ve Serkan Cengiz yaralandı. Manavgat’ta bulunan çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, diğer araçta bulunan ve hamile oldukları bildirilen 2 kadın da tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı.
Kaza yapan araçlardan Mustafa Küçük’ün kullandığı 07 JB 168 plakalı otomobilde bulunan 3 komşu ailenin bir yakınlarının cenazesine gitmekte olduğu, diğer araçtakilerin ise bir yakınlarının düğününe gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.
Son Güncelleme: 21.11.2016 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81