Denizde canından oldu

Denizde canından oldu

06 Temmuz 2017 Perşembe 23:45
Denizde canından oldu
Alanya'da serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren genç hastanede hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Manavgat ilçesinde bulanan bir otelde garson olarak çalışan 21 yaşındaki Onur Çetin, işten çıktıktan sonra 2 arkadaşı ile birlikte Alanya sahilinde denize girdi. 3 arkadaştan yüzme bilmeyen 2’si aniden çıkan dalgaya kapıldı. 2 genç, çevredeki otellerin cankurtaranları ve vatandaşlar tarafından sahile çıkarıldı. Sahile çıkarıldığında durumu kötü olan Onur Çetin, olay yerine çağrılan ambulans ile Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Duran kalbi yeniden çalıştırılan genç, yoğun bakım servisinde gece saatlerinde hayatını kaybetti.
Akdeniz Üniversitesinde Turizm Otelcilik bölümü mezunu olan 21 yaşındaki Onur Çetin’in cenazesi doğum yeri olan Halitağalar Mahallesinde toprağa verilecek.
 
 
Son Güncelleme: 06.07.2017 23:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81